El Geriàtric comença el 2020 celebrant els 100 anys de la Maria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí s’ha celebrat l’aniversari de la Maria, una palafollenca que avui ha arribat al seu centenari. Ho ha celebrat a la residència de Palafolls, envoltada de familiars i amics que l’han acompanyada en aquesta festivitat, que ha acabat amb música en directe amb el grup Els Jordis.

Entre els qui l’acompanyaven hi havia la seva jove -la Victòria- i els seus 3 néts -en Tomàs, en Lluís i la Isabel-, que han explicat als micròfons d’aquesta emissora què suposa per ells tenir una àvia centenària, el vincle emocional que comparteixen i també com l’han vist en un dia tant especial com el d’avui.

Entre les múltiples felicitacions que ha rebut la Maria hi ha hagut també la de l’Ajuntament de Palafolls. La regidora de Gent Gran del consistori, Sònia González, li ha atorgat la Medalla Centenària que es lliura a totes les persones centenàries de Palafolls.

El centre va viure ja a l’octubre un altre aniversari centenari. Llavors va ser la Francisca qui va bufar les 100 espelmes.

Actualment, Palafolls té 145 persones per sobre dels 85 anys. La persona de més edat del nostre municipi és la Petronil·la, que el passat desembre va complir 103 anys d’edat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics