Palafolls recupera les seves festes locals pel 2020

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El calendari d’aquest nou 2020 inclou dotze dies festius a Catalunya i cada un dels ajuntaments hi sumen dos dies més de festes locals. A Palafolls es retorna a sl dies habituals i aquests dos dies festius seran el 25 d’agost i el 8 de setembre. És a dir , el dia de Sant Genís, que coincideix amb la seva Festa Major i el dia de les Verges Trobades, que és la Festa Major de Palafolls.

L’any passat aquests dies requeien en diumenge, pel que el consistori va aprovar recol·locar els festius locals en altres dates; una coincidint amb el carnestoltes i l’altre encara al setembre, dins la festa Major.

Enguany els dos dies de festa locals a Palafolls cauen en dimarts, tant el de l’agost com el de setembre.

El d’ahir, diada de Reis, va ser el primer dia festiu marcat al calendari d’aquest any després que l’any passat caigués en diumenge. Passa el mateix amb el 8 de desembre que aquest 2020 serà entre setmana i per tant festiu. En canvi el dia 6 de desembre, celebració de la Constitució, i l’1 de novembre (Tots Sants) no seran festius perquè ambdós coincideixen en diumenge. A més, n’hi ha dos dies habitualment festius que coincideixen amb dissabte, són el 15 d’agost (l’Assumpció) i el 26 de desembre (Sant Esteve).

Ara haurem d’esperar prop de 100 dies a tenir el proer festiu; serà la setmana santa, a mitjans d’abril. Enguany només es podrà fer un pont; el de desembre, però sí hi haurà cinc caps de setmana llargs, de tres dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics