Nova jornada complicada per la mobilitat ferroviària al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Al llarg d’aquest divendres, la línia R1 de Rodalies del Maresme ha tornat a ser objecte d’avaries i retards al servei.

Pels volts de quarts de 10 del matí, des de la mateixa companyia Renfe s’ha informat que hi havia «afectacions que podien superar els 20 minuts derivat d’incidència a les instal·lacions». Aquest ha estat el missatge emès pel servei via xarxes socials.

Ja a la tarda, Rodalies ha informat que les afectacions ja podien superar els 30 minuts, especificant que la incidència era a les instal·lacions d’Arenys de Mar, i avisat que els trens podien romandre més temps aturats a mesura que s’acostessin al punt afectat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics