URGENT

La Cursa Mar i Murtra incorpora a l’edició d’enguany un tercer recorregut

Compartiu aquesta història

Aquest proper diumenge, la ciutat veïna de Blanes tornarà a ser escenari de la ja clàssica cursa Mar i Murtra, que enguany arriba a la seva 32a edició.

La principal novetat d’aquest esdeveniment és la incorporació d’un tercer recorregut, anomenat I Trail Mar i Murtra, que comptarà amb 15 km de distància, i que se sumarà a la tradicional 32a Cursa Mar i Murtra de 20 km, i a la VI Cursa Mar i Murtra Sprint de 10 km.

N’ha parlat, en declaracions al Palafolls En Xarxa, Tomàs Llorens, un dels membres de la junta del Grup Fondistes Blanes, organitzador de la cursa.

Les tres curses sortiran i arribaran al mateix punt el Passeig de Mar del municipi, i els trets de sortida s’aniran fent de forma progressiva a partir de les 9 del matí.

Foto: Aitor Roger / Ajuntament de Blanes

El control d’arribada de les curses es tancarà a les 12 del migdia, i enguany es donaran premis pels tres primers classificats a les tres modalitats, en categories masculina i femenina.

Totes tres curses surten des del Passeig de Mar, però amb variacions en el  recorregut. Segons ha informat el consistori blanenc, la I Trail Mar i Murtra enfilarà Carrer Ample a munt en direcció a la Rotonda dels Focs passant pel túnel del pas de vianants, passarà per diversos camins de sorra fins a Sant Pere del Bosc, i tornarà pel pont elevat en direcció a l’Avinguda Joan Carles I. A partir d’aquí, es seguirà pel camí de sorra del costat de l’Escola Carles Faust per anar a buscar el Carrer de la Cala, la baixada per la Cala Sant Francesc, pujada a Sant Joan i tornada al centre de la vila, accedint pel Carrer Muralla i Passeig de Mar.

Per la seva banda, les altres dues curses seguiran pel Passeig de Mar en direcció al Passeig de S’Abanell.

Llorens explica que els recorreguts estan pensats per preparacions físiques diferents.

Les inscripcions per participar a qualsevol de les tres modalitats de la cursa es podien fer online fins ahir divendres, però tant avui dissabte a la tarda com demà abans de l’inici de la cursa s’admetran sol·licituds per córrer, fins que s’esgotin les places.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics