El Síndic anul·la la visita avui a Palafolls per falta de cites

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tot aquest matí de dimarts, estava previst que una delegació de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya s’estigués a l’edifici del MiD de Palafolls per atendre i recollir, de forma presencial, les queixes i reclamacions dels veïns i veïnes del municipi en matèria d’institucions públiques o d’empreses prestadores de serveis.

Malgrat tot, ahir dilluns el Síndic va anunciar que només s’havien tramitat 2 cites, motiu pel qual finalment avui no s’ha dut a terme la visita presencial de l’organisme a Palafolls. Aquesta havia de ser la segona visita del síndic al municipi després que ja fa 2 anys i mig es realitzés l’última jornada d’atenció presencial del Síndic.

En aquella ocasió, la major part de les queixes i consultes registrades van ser de l’àmbit del consum, sobretot referents al servei de gas i de telefonia.

De moment es desconeix si la visita es reprogramarà en una futura data. Mentrestant, però, des del Síndic s’ha recordat que les queixes i reclamacions es poden continuar efectuant a través del seu telèfon gratuït -900 124 124- o bé enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics