En marxa les inscripcions per participar a un nou curs d’atenció sociosanitària a persones dependents

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant aquest mes de gener, l’Ajuntament de Palafolls ha obert el període d’inscripcions per participar en una formació ocupacional de l’àmbit sociosanitari.

Es tracta d’un curs d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials que es durà a terme a l’EMMiD partir del proper 10 de febrer i fins el mes de juliol.

Segons ha explicat Mari Parra, tècnica de l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls, el curs està oficialment reconegut a través d’un certificat de professionalitat, i permetrà formar els seus participants per poder treballar en àmbits com la geriatria o la cura de persones amb discapacitats físiques o sensorials.

El curs, que va obrir inscripcions la setmana passada, es durà a terme de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia a l’edifici del MiD, i ofereix un total de 370 hores teòriques i 80 de pràctiques.

La formació està adreçada, principalment, a persones en situació d’atur, i és per això que un dels requisits que es demana a l’hora de fer la inscripció és que s’adjunti el document DARDO, que acredita a la persona com a demandant d’ocupació. A la vegada, també es demana el títol de graduat escolar o d’ESO -en cas de no tenir-lo caldrà realitzar una prova de competència-, una fotocòpia del DNI, una fotocòpia compulsada dels estudis i el currículum vitae.

Les inscripcions estan obertes fins el dijous 30 de gener, i es poden formalitzar a través del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls, als matins al MiD, bé sigui presencialment o trucant al telèfon de l’Ajuntament de Palafolls -93 762 00 43- i marcant l’extensió 0300.

El curs, impartit per Aula Activa i totalment subvencionat, està impulsat per l’Ajuntament de Palafolls, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics