El Consell Comarcal engega una nova edició del Consolida’t

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un programa adreçat a microempreses, persones treballadores autònomes i autònomes dependents, i exautònoms/es que després d’haver cessat la seva activitat vulguin tornar a reemprendre.

El seu objectiu és el de donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, oferint assessorament i formació gratuïta per part d’experts en l’àmbit de l’empresa. Aquests professionals analitzaran la situació particular, les fortaleses i les àrees de millora de cadascun dels negocis dels participants. De la mateixa manera, guiaran en el disseny de plans d’acció per a donar un nou impuls a la seva activitat professional. El suport individual es complementarà amb formació específica, tant presencial com en línia, i seminaris i conferències.

Aquest programa està totalment subvencionat i no té cap cost per a la persona que hi participa.

Són moltes les microempreses i persones autònomes de diferents sectors i activitats que gràcies al seu pas pel programa han pogut enfortir el seu negoci. L’any passat van participar-hi una desena de persones de diferents sectors econòmicas com el de serveis, comercialització, naútic, salut o alimentació, entre d’altres.

Avui s’ha fet  un acte al Consell Comarcal del Maresme que servirà per informar de la iniciativa, però  també com a comiat als participants de l’edició de l’any passat i un networking empresarial per a fomentar relacions empresarials i crear, desenvolupar i aprofitar oportunitats de negoci que puguin sorgir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics