URGENT

Arbres i branques caigudes pel fort temporal d’avui a Palafolls

Compartiu aquesta història
Arbre caigut al carrer Petúnies. RP

Els Bombers han rebut una 15a de trucades des del nostre municipi des d’ahir al migdia i fins aquest migdia la majoria d’elles per les incidències del fort vent que ja des d’ahir bufa al nostre municipi, tot i que és des d’aquesta matinada quan bufa amb més intensitat. A Palafolls la ratxa màxima registrada al sensor de l’estació meteorològica que hi ha prop del riu ha estat de 80 km/h.

Les principals afectacions del temporal han estat arbres i branques caiguts. Al carrer Tulipes, a Ciutat Jardí, ha caigut un arbre que danyat 3 cotxes que estaven estacionats. Aquesta incidència també ha afectat la línia elèctrica que passa per aquest punt.

Un altre arbre ha caigut al carrer Xiprers, també a la urbanització, tombant alguns pals de la llum, pel que es preveuen afectacions elèctriques a la zona aquestes hores.

El Palauet sense la placa caiguda. RP

De fet les diferents línies elèctriques i de comunicacions es veuen també afectades pel temporal i per la caiguda de branques. Un altre arbre ha hagut de ser tallat a la plaça de Poppi, ja que amenaçava de caure per culpa del vent i la pluja.

La zona de Ciutat Jardí és de nou la més afectada pel temporal de vent, però també s’han registrat incidències en altres punts com al barri Sant Lluís o a Santa Maria, amb ball d’uralites, finestres trencades o despreniments d’elements de façanes, com a la plaça Major.

Al Palauet han caigut algunes planxes de metacrilat i s’ha tancat la pista d’Skate per evitar ensurts i la Policia Local està voltant per localitzar les possibles incidències.

El Maresme és una de les zones més afectades, amb prop de 500 trucades als bombers només la passada nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics