Arbres i branques caigudes pel fort temporal d’avui a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Arbre caigut al carrer Petúnies. RP

Els Bombers han rebut una 15a de trucades des del nostre municipi des d’ahir al migdia i fins aquest migdia la majoria d’elles per les incidències del fort vent que ja des d’ahir bufa al nostre municipi, tot i que és des d’aquesta matinada quan bufa amb més intensitat. A Palafolls la ratxa màxima registrada al sensor de l’estació meteorològica que hi ha prop del riu ha estat de 80 km/h.

Les principals afectacions del temporal han estat arbres i branques caiguts. Al carrer Tulipes, a Ciutat Jardí, ha caigut un arbre que danyat 3 cotxes que estaven estacionats. Aquesta incidència també ha afectat la línia elèctrica que passa per aquest punt.

Un altre arbre ha caigut al carrer Xiprers, també a la urbanització, tombant alguns pals de la llum, pel que es preveuen afectacions elèctriques a la zona aquestes hores.

El Palauet sense la placa caiguda. RP

De fet les diferents línies elèctriques i de comunicacions es veuen també afectades pel temporal i per la caiguda de branques. Un altre arbre ha hagut de ser tallat a la plaça de Poppi, ja que amenaçava de caure per culpa del vent i la pluja.

La zona de Ciutat Jardí és de nou la més afectada pel temporal de vent, però també s’han registrat incidències en altres punts com al barri Sant Lluís o a Santa Maria, amb ball d’uralites, finestres trencades o despreniments d’elements de façanes, com a la plaça Major.

Al Palauet han caigut algunes planxes de metacrilat i s’ha tancat la pista d’Skate per evitar ensurts i la Policia Local està voltant per localitzar les possibles incidències.

El Maresme és una de les zones més afectades, amb prop de 500 trucades als bombers només la passada nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics