Les escoles suspenen les activitats a l’aire lliure i no se sortirà al patí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Davant la previsió de forts vents d’aquests pròxims tres dies les dues escoles de Palafolls han decidit prendre algunes mesures de seguretat.
L’escola de Les Ferreries no deixarà sortir els estudiants al pati a l’hora d’esbarjo i totes les activitats es faran dins l’escola. A més, tots els alumnes entraran per la porta principal del centre, per la consergeria, i no només els d’infantil com és habitual per estalviar la volta pel pati. Ho explica Anna Miranda, cap d’estudis de l’escola.

Per la seva banda l’escola Mas Prats tampoc permetrà sortir al pati a l’hora de l’esbarjo. Les activitats previstes a l’aire lliure, com per exemple les classes d’educació física es farà dins el gimnàs. Laura Duarte és la directora del centre.

El vent d’aquesta nit ha fet afectacions a les dues escoles. A Les ferreries ha volat una planxa del gimnàs mentre que a Mas Prats han caigut algunes plaques solars. La brigada municipal ha actuat en els dos casos. A Mas Prats, per exemple, s’han retirat totes les plaques solars per precaució.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics