El Pla de Grau de Malgrat rep una de les pitjors parts del temporal

Foto: Ajuntament de Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Aquesta zona agrícola ha resultat seriosament afectada pel pas del temporal Glòria i les inundacions que ha portat, i que han deixat camps completament arrasats i també les infraestructures de la zona.

Jofre Serret, 1r tinent d’alcalde de Malgrat de Mar, qualificava de “desolador” l’escenari que han pogut observar a partir d’avui dijous, i ha assegurat que l’Ajuntament demanarà que es declari la zona catastròfica en aquest indret.

Serret feia una crida aquest migdia a mantenir la cautela en aquesta zona agrària, que compta amb molts dels accessos completament afectats.

Per la seva banda, la zona dels càmpings també ha rebut destrosses importants. Serret assegura que tot plegat “no té res a veure” amb anteriors ocasions.

Serret ha reiterat la voluntat del consistori de demanar la declaració de zona catastròfica en aquest espai. El 1r tinent d’alcalde afirma que cal el suport de totes les administracions per poder fer front a l’impacte econòmic que ha provocat el desbordament del riu, només per les infraestructures de mobilitat sinó també a nivell de territori.

Per la seva banda i en aquest mateix sentit, el gerent de la Cooperativa Progrés Garbí de Malgrat, Xaiver Castells, explicava també aquest migdia que cada situació caldrà analitzar-la de forma individual.

A nivell agrícola, el consistori malgratenc comptabilitzava aquest migdia unes 120 hectàrees afectades, amb la previsió que aquesta xifra pugui augmentar a mesura que es vagi arribant a les zones on l’aigua dificulta l’accés.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics