Canvis a l’equip tècnic i administratiu dels Maduixots

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Maduixots

La colla dels Castellers de l’Alt Maresme celebrava aquest diumenge la seva assemblea anual. La sessió va servir per escollir l’equip tècnic i la junta directiva que s’encarregarà de la gestió de la colla durant els propers dos anys.

Segons ha informat la colla, els escollits per liderar l’equip tècnic han estat els caps de colla Esteve Sebastià i Andrea Almenta. Sebastià repeteix en el càrrec i Almenta s’incorpora a la direcció tècnica de la colla.

On també hi ha relleu és a la direcció administrativa dels Maduixots. El fins ara president de la colla, Marc Ruiz, que ha ostentat el càrrec des de la fundació de l’entitat l’any 2014 i de la qual va ser un dels principals impulsors i fundadors, ha estat substituit per Hèctor Moreno.

Durant l’assemblea, celebrada a Pineda, es votar també a favor de participar al Concurs de Castells en cas que la colla es classifiqui. Els Castellers de l’Alt Maresme ja han votat a favor de participar en aquest concurs, en les anteriors assemblees, un certamen que se celebra cada dos anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics