El Senior cau derrotat a la pista del líder i el Sots 21 perd el seu primer partit amb polèmica

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jornada complicada per una bona part dels equips del CB Palafolls que jugaven aquest cap de setmana. És el cas del Sènior, que jugava aquest dissabte a la pista del CB Olot, líder de la classificació.

Els garrotxins no van tenir pietat dels palafollencs, que van acabar perdent de 30 punts -91 a 61-, després d’un partit amb parcials favorables als locals en tot moment.

Després d’aquest resultat, el Sènior se situa a la 13a posició de la lliga, empatat a punts amb el Campdevànol, equip contra el qual, precisament, s’enfrontarà aquest proper diumenge a les 12 del migdia.

Derrota també per l’equip del Sots 25, que també jugava dissabte, en aquest cas al Palauet. L’equip va caure 58 a 76 contra el Sant Narcís, quart classificat, amb una plantilla completa. En aquest enfrontament, alguns dels parcials van ser més igualats –per exemple, 16 a 15 al 3r quart-, però amb domini final pels gironins.

L’equip jugarà la propera jornada contra el Palamós en un partit en què es disputaran l’11a plaça.

La nota polèmica de la jornada es va viure al partit que enfrontava l’equip del Sots 21 palafollenc al Llagostera al Palauet dissabte a la tarda.

Els de Maxi Sánchez van perdre el primer partit de la lliga després d’una actuació arbitral que no va convèncer als palafollencs i amb episodis d’invasió de pista als compassos finals del partit. Finalment, el partit va acabar amb un resultat al marcador de 53 a 61.

El proper partit que disputaran els nois del Sots 21 es jugarà aquest proper dissabte a Olot.

Una de les cares positives de la jornada la va protagonitzar l’equip del Júnior B, que jugava a la pista del CB L’Ametlla aquest diumenge. Els palafollencs van imposar-se per un resultat 55 a 71, en el que suposa la tercera victòria consecutiva de l’equip.

També va signar una jornada positiva l’equip del Mini A, que ha començat la segona fase guanyant 63 a 13 al CB Roda, mentre que l’equip Cadet va acabar perdent el seu enfrontament contra el Calella aquest dissabte al Palauet per 49 a 70.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics