URGENT

El govern donarà explicacions al ple de les obres de Roig i Jalpí i Camí de la Ginesta

Compartiu aquesta història
Ple a l’Ajuntament de Palafolls – Foto: Arxiu RP

Aquest dijous a les 7 hi ha convocada la primera sessió plenària d’aquest any. Una sessió amb 10 punts a l’ordre del dia entre els quals hi ha donar informació de l’estat actual de les obres del carrer Roig i Jalpí i també de les obres del camí de la Ginesta, la carretera que comunica Santa Maria amb el polígon d’en Puigverd.

Són dues obres controvertides. Els veïns de Roig i Jalpí s’han queixat de la demora en els treballs i també pel fet que durant les festes de Nadal no hi va haver operaris a l’obra i que també ha estat parada en els darrers dies provocant molt malestar als veïns que porten des de principis de desembre amb el carrer empantanegat. De fet els veïns s’han reunit amb el consistori per expressar el seu malestar pels inconvenients que està produint aquests treballs de reforma que està previst que finalitzin aquest proper mes de febrer.

El camí de la Ginesta també està en obres des de fa unes setmanes i tampoc està exempta de polèmica. Veïns i pagesos estan molestos per les afectacions que  pateixen. Aquests treballs que han de permetre fer arribar una canonada d’aigua i la fibra òptica al polígon, ha patit també els efectes del Glòria i, entre d’altres, el riu es va endur  algunes de les canonades que s’han d’instal·lar en els propers dies.

El govern local també exposarà les negociacions amb la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per renovar el conveni  que ajudi a reformar l’actual CAP de salut per tal que funcioni almenys 5 anys, el temps que Salut calcula que podria estar llest el nou centre d’atenció primària de Palafolls.

El ple també incorpora almenys una moció a votació. És la que presenta ERC per donar suport al president Quim Torra davant la inhabilitació com a diputat al Parlament  presentada per la Junta Electoral Central.

El ple serà emès en directe per Ràdio Palafolls, pels canals habituals i també en imatges a través del Facebook Live d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics