Les famílies palafollenques reflexionen sobre la seguretat a Internet

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

Una trentena de persones van assistir a la tarda a la xerrada proposada per l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament amb la voluntat de posar sobre la taula els riscos que comporta l’ús de les xarxes socials i internet pels joves,

La trobada, que es va fer en una aula de l’Institut de Palafolls, estava adreçada a famílies del municipi amb fills d’entre 12 i 16 anys o més, i volia esclarir els dubtes sobre les amenaces que amaguen les noves tecnologies per a joves que comencen a entrar en el món d’internet i les xarxes socials.

En aquest sentit el ponent de la xerrada, membre del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya, el CESICAT, va exposar les amenaces de ciberseguretat aplicades al cotext dels adolescents i va donar consells als pares per ajudar a  afrontar el tema del consum responsable de les xarxes socials.

La xerrada també va fer èmfasi en els factors positius d’aquestes noves eines, molt útils en el dia a dia, però que també poden significar riscos importants.

Els pares es van mostrar contents amb la xerrada en la que van conèixer les principals amenaces i les possibles formes d’encarar-les amb els fills adolescents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics