URGENT

Campanya per ajudar a la família que va perdre la casa per un incendi a Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

Diumenge al matí les flames van calcinar un habitatge de fusta del carrer faisà de Ciutat Jardí. El foc va afectar tot l’interior de la llar cremant totes les pertinences de la família.
Aquesta mateixa setmana ha arrencat una campanya solidària per ajudar a la família que actualment viu en una casa cedida a la mateixa urbanització.
La primera mesura ha estat la recollida de material necessari, des de menjar com també roba pels 4 membres de la família afectada, però ara ja es planteja la instal·lació de guardioles solidàries en les que dipositar diners que ajudin a aquesta família a tirar endavant. També es demana qualsevol mena d’ajuda material que puguin ajudar a començar de nou.
Aquesta emissora ha parlat amb en Lluís, el propietari de la casa calcinada que s’ha mostrat molt agraït per les nombroses mostres de solidaritat i per l’activació d’aquesta campanya solidària.

A banda dels ajuts materials que ajudaran a la família a tirar endavant, en Lluís demana suport  tècnic ja que no sap per on tirar després de l’incendi. Assegura que el tema burocràtic, d’arquitectes, d’assegurances i d’altres és actualment un maldecap molt important per començar la recuperació.

Els qui vulguin col·laborar poden fer donacions a les guardioles solidàries del Cafè de Palafolls i de l’Herbolisteria del carrer Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics