L’Ajuntament de Malgrat estrena pàgina web

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquesta setmana, la web ajmalgrat.cat, la pàgina del municipal de Malgrat de Mar, ofereix un nou aspecte. El disseny d’aquest espai web s’ha renovat completament, i aquest matí ha estat presentat de forma oficial al consistori malgratenc.

Segons l’Ajuntament, la nova web és “més intuïtiva, més visual i més accessible”. El procés de rentat de cara de la pàgina es remunta a mitjans de 2017, quan l’anterior equip de govern va decidir iniciar la renovació de la web que hi havia fins aquesta setmana passada, i que datava de l’any 2014.

La web va ser creada a través d’un recurs tècnic de la Diputació de Barcelona però amb un gestor de continguts d’una empresa privada subcontractada per la pròpia Diputació. En aquest sentit, segons explica l’Ajuntament de Malgrat, l’anterior gestor de continguts de la web no permetia fer canvis de disseny i era molt hermètica a l’hora d’afegir nous continguts o noves funcionalitats. A banda, informa el consistori, sempre que calia fer algun canvi l’Ajuntament havia d’assumir-ne el cost econòmic, ja que quedava fora del mateix manteniment de la Diputació.

Segons ha informat el consistori de Malgrat, a finals del 2017 l’Ajuntament es va posar en contacte amb l’ens supramunicipal per plantejar els problemes que tenia l’antiga web i valorar les alternatives possibles. La proposta que va fer la Diputació va ser migrar al gestor de continguts en propietat de la Diputació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics