URGENT

Torna a repartir-se l’agenda Cultural amb un model renovat

Compartiu aquesta història

Aquest mes de febrer els palafollencs tornem a disposar d’una de les eines més efectives per estar al dia de la programació d’actes i activitats organitzats al nostre municipi. Es tracta de l’Agenda PLF que no s’editava des del passat mes de novembre i que aquest febrer ja torna a ser al carrer. Ho fa amb una rentada de cara però mantenint l’essència i l’estructura dels últims anys. En aquest sentit les principals novetats són el redisseny de la portada que continua oferint una imatge del nostre municipi. En el número de febrer s’ha triat una imatge de les destrosses del temporal Gloria a la zona 0 de Palafolls.

El nou PLF es repartirà casa per casa en els propers dies amb més de 2500 exemplars publicats. Mentre no arriba a les llars l’agenda, que manté també el format díptic, es pot trobar en els principals i habituals punts de distribució del poble; establiments comercials, ajuntament i equipaments municipals.

L’agenda PLF va néixer fa més de 10 anys com una eina de compilació i informació de totes les activitats que s’organitzen al nostre municipi ja sigui per part del teixit associatiu del poble o des del mateix Ajuntament de Palafolls amb la voluntat que tota la població conegui tot el que s’organitza.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics