Diversos dels animals de la protectora acollits durant el temporal Gloria acaben adoptats per les famílies

Foto: Associació Amics dels Animals de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho han comunicat des de la Protectora d’Animals de Palafolls, que per culpa de la borrasca Gloria i del conseqüent desbordament de la Tordera va veure com les seves instal·lacions quedaven inundades.

En aquell moment es va fer una crida a la ciutadania perquè s’acollissin els animals, que no podien continuar a la protectora durant el temporal, i la resposta dels veïns i veïnes de Palafolls va fer que tots els gats i gossos de la protectora trobessin família.

Un cop passat el temporal, la majoria dels animals han acabat essent adoptats per la famílies que els van acollir, alguns d’ells amb característiques que en feien difícil l’adopció. Per tot plegat, des de la Protectora es mostren molt satisfets i agraïts.

Ester López és una de les responsables de la Protectora d’Animals de Palafolls.

López explica que la resposta ciutadana no només s’ha deixat veure en aquestes adopcions, sinó també a l’hora de col·laborar en qualsevol altre àmbit per ajudar a l’entitat, com han estat les aportacions econòmiques, els punts d’acollida o organitzant activitats en benefici de la Protectora, tot plegat tant per part de particulars com d’empreses.

Des de l’entitat, però es recorda que la seva tasca continua i que malgrat que les noves adopcions després del temporal han estat un pas molt important per l’entitat, cal seguir treballant amb la resta d’animals que encara acull el centre.

Les persones interessades en col·laborar amb la Protectora d’Animals de Palafolls poden posar-s’hi en contacte via telefònica o bé a través de la seva pàgina de Facebook.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics