URGENT

Podis palafollencs al Campionat de Catalunya de Cros

Compartiu aquesta història

Una vintena d’atletes del CD Palafolls han participat aquest diumenge al Campionat de Catalunya de Cros que s’ha celebrat a Mataró.
En categoria sub12 Masculí en Pau Perales ha tornat a pujar al podi com a tercer classificat dels 1600 m amb un temps de 5.54 a només 2 segons del primer i a un del segon classificat.

Perales està ja acostumat a pujar al podi. L’any passat ja es va proclamar campió de Catalunya sub10 en els 1000 m o va ser subcampió, en la mateixa categoria, de la Jean Bouin barcelonina.

Les palafollenques dalt del podi amb samarreta del Canoveles

També van fer podi les palafollenques Ainhoa Fito i Núria Escudero. Es van proclamar campiones de Catalunya per equips sub16, però en aquest cas representant el Club d’atletisme Canovelles. Una circumstància lligada a la manca de llicències estatals per part del club local, cosa que fa que els esportistes hagin de competir amb altres clubs.

Aquest proper cap de setmana els atletes palafollencs participaran en el Torneig Escolar de Catalunya de pista Coberta que se celebrarà a Sabadell. El CD Palafolls té previst participar-hi amb 8 esportistes locals de diferents categories.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics