Victòria treballada de l’Amateur palafollenc contra el Sant Hilari

El primer equip del CD Palafolls jugava aquest dissabte a la tarda a casa contra els de la Selva, en un partit on no els van posar les coses gens fàcils.
Malgrat tot, els palafollencs van saber dominar el partit i al minut 28 encetaven el marcador amb un primer gol de Raül Amorós, jugador que s’encarregaria, també, de signar el segon i últim gol del Palafolls, ja al minut 53.
Un 2 a 0 que significa la 3a victòria consecutiva d’un Amateur que es manté en 4a posició a la lliga, ara amb 31 punts.
David Gascons, entrenador del conjunt, fa valoració del partit, que qualifica d’emocionant, i espera recollir una nova alegria del seu pròxim partit contra el Sant Antoni, immediat perseguidor.

En pàgina de futbol sala, el Sènior Femení del San Luis jugava a la pista del Lloret 2015 aquest dissabte al vespre. Les jugadores palafollenques van aconseguir la victòria per 3 a 6 després d’un partit en què al minut 40 es va arribar a empat a 3 al marcador.
Gràcies als gols d’AyusoNaranjoBayod i Zamora el conjunt palafollenc va acabar enduent-se el triomf, que el manté en 9a posició empatat ara a 18 punts amb el Blanesport 83, que és 8è.
Per la seva banda, l’equip Masculí de Primera Divisió del San Luis no va tenir la sort de cara i va acabar perdent 6 a 5 a la pista del Vilafant, continuant en 5a posició de la classificació amb 16 punts.
El Juvenil sí que va aconseguir guanyar aquest cap de setmana. Ho va fer guanyant 0 a 5 a la pista del Jovent de Mollet ahir diumenge, un resultat que els consolida al liderat de la lliga amb 35 punts.
D’altra banda, l’equip Aleví de Divisió d’Honor no va tenir encert aquest cap de setmana rebent al Sant Andreu de la Barca al Palauet, equip contra el qual va caure per 2 a 3.
L’entrenador, Jordi Ribas, creu que serà un resultat difícil de pair després del bon joc de l’equip, malgrat els errors.

L’equip Aleví continua ara en 8a posició amb 20 punts.