URGENT

Alumnes de les escoles i l’institut de Palafolls participen demà als vuitens de final del Lectura en Veu Alta

Compartiu aquesta història
Foto: Certamen Nacional Lectura en Veu Alta – Fundació Enciclopèdia Catalana

El Teatre Clavé de Tordera serà una de les quatre seus que acollirà la fase prèvia als quarts de final d’aquest certamen, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana.

El concurs té per objectiu promocionar la llengua i la cultura catalanes i contribuir a la creació d’eines, camins i escenaris per la cultura i l’educació.

Tot plegat començarà a les 9 del matí amb l’arribada, les acreditacions, la benvinguda i les presentacions, i les lectures s’iniciaran a les 10.

Està previst que a un quart de 12 del migdia el jurat faci la seva deliberació, i 15 minuts més tard es llegirà el veredicte. L’acte s’acabarà al punt del migdia.

Els alumnes palafollencs participaran a la iniciativa conjuntament amb una trentena dels 120 alumnes de l’Alt Maresme que hi concorren i que es disputaran el pas als quarts de final.

Seran estudiants d’escoles de Tordera, Fogars de la Selva i Arenys de Munt, que faran les seves lectures amb la intenció de classificar-se pels quarts de final, que tindran lloc el 12 de març a l’auditori de la Biblioteca Serra i Moret de Pineda de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics