URGENT

Can Batlle ofereix assessorament laboral als joves del municipi

Compartiu aquesta història

El local jove de Palafolls posa en marxa un servei per assessorar els joves de Palafolls en matèria d’ocupació. Es tracta del projecte “Tarda Jove d’Ocupació”, una iniciativa que s’ha posat en marxa aquest mateix mes de febrer.

La intenció, segons ha explicat Albert Muñoz, tècnic de Can Batlle, és apropar als joves el servei que ja s’ofereix a nivell d’orientació laboral des de les dependències de l’Ajuntament.

Des del local consideren que cal obrir l’espai a tots els àmbits possibles, entre ells també el laboral, ja que aquesta ha estat una demanda dels mateixos joves.

El servei ofereix ajuda a l’hora de cercar feina, preparar el currículum vitae o com encarar una entrevista.

L’assessorament s’ofereix a Can Batlle el primer dimarts de cada mes de dos quarts de 6 a dos quarts de 7 de la tarda.

Des del local expliquen que la intenció és donar suport en tots els àmbits que comprèn l’ocupació. Per encarar-ho, abans de la trobada amb la tècnica des de Can Batlle es fa un treball i una primera presa de contacte amb els joves interessats per veure quines són les seves necessitats.

Cada jove té una casuística concreta, i és per això que des del servei es determinarà també quin tipus de seguiment cal fer dels participants de la iniciativa perquè puguin tenir el suport adequat a l’hora d’encarar el futur laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics