URGENT

La Generalitat preveu una inversió de 120 mil € a Palafolls

Compartiu aquesta història
Dessalinitzadora de la Tordera a Blanes. ACA

Els pressupostos del Govern Català només preveuen inversions en l’àmbit de l’aigua. En concret aquests 120 mil€ previstos en el capítol d’inversions es distenen a dues actuacions al nostre municipi.

La més important, que s’emporta 106 mil€, és la que ha de renovar l’automatització de tres estacions remotes d’abastiment d’aigua des de la dessalinitzadora de la Tordera, situada a Blanes. Segons ha concretat l’ACA, es tracta de l’automatització d’alguns bombaments per impulsar l’aigua.

L’altra inversió prevista, de menys de 15 mil€, és per a una escomesa del dipòsit de Palafolls.

A tota la comarca del Maresme, el pressupost aprovat pel Govern de la Generalitat per aquest 2020 preveu un total de 38 milions i mig d’€ d’inversions, el que suposa un increment del 27% respecte el 2017, i inclou diferents projectes d’infraestructures, d’equipaments i de serveis a les persones.

Tordera és el segon municipi de la comarca amb més inversió prevista en els pressupostos, per darrere Mataró. Es destinaran més de 3 milions d’euros per la construcció d’algunes depuradores, millores en l’Institut i la construcció d’un nou centre de secundària.

A Malgrat de Mar, d’altra banda, es preveuen 420 mil€ per l’ampliació del CAP o els primers treballs al tram zero de la riera, a la plaça de l’Àncora.

Altres ciutats importants, com Calella, només tenen una inversió prevista de 10 mil€, en aquest cas per millores a l’Institut de la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics