Palafolls prepara una nova xocolatada solidària posterior a les rues de carnaval de les escoles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls s’ha sumat un any més a la campanya “Taca’t pel càncer infantil”, impulsada en commemoració del Dia Internacional del Càncer Infantil, el 15 de febrer.

La iniciativa consisteix en la organització de xocolatades solidàries en els diferents centres escolars, empreses o entitats del territori per recaptar fons per la investigació del càncer a l’Hospital Sant Joan de Déu.

És per aquest motiu que, com ja es va anunciar en l’últim consell escolar, des del consistori s’ha decidit preparar una d’aquestes xocolatades el proper divendres 21, el mateix dia que les escoles celebren les seves rues de carnestoltes. Així, un cop acabi la jornada escolar, a quarts de 5, es podrà participar a la iniciativa, que probablement es dugui a terme al Fòrum Palatiolo.

Fins avui, la campanya ha aconseguit unir prop d’un miler de xocolatades solidàries inscrites, amb el repte d’assolir-ne 1.200, que és la xifra de nens als quals se’ls diagnostica càncer cada any a l’Estat espanyol.

De moment, el ritme d’inscripcions ja supera la xifra de xocolatades inscrites el passat 2019, quan se’n van celebrar 864 i van aconseguir recaptar-se més de 400 Mil euros.

D’altra banda, i independentment de la prevista la setmana que ve, l’Escola Les Ferreries també participarà en aquesta iniciativa al mes d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics