Ara Malikian, Sergio Dalma, José Luis Perales, Manel i Beret, primers artistes confirmats per l’ARTS d’Estiu

Pineda de Mar. Actuacions del festival ARTS d'Estiu. Fotos de diferents fotògrafs: Òscar Penelo, Nicolás Ruiz, Anna Ortega, Genoveva Velasco. Jordi Gras, Rafa Aguera Foto: Varis
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Festival ARTS d’Estiu, un dels més destacats de la comarca del Maresme, ha avançat en els darrers dies els primers noms que formaran part del cartell d’enguany de l’esdeveniment, que arribarà a la seva 10a edició i que tindrà lloc entre finals de juliol i finals d’agost a l’espai marítim de Pineda.
El primer d’ells serà José Luis Perales, que aterrarà a l’ARTS d’Estiu dins de la seva gira de comiat el dia 2 d’agost. El dia 5 serà el torn del violinista libanès Ara Malikian, i dos dies més tard, el cantant Sergio Dalma passarà pel festival celebrant les seves 3 dècades de carrera musical. Encara aquella mateixa setmana, l’artista emergent Beret actuarà també a l’escenari maresmenc, el dia 9 d’agost.
L’última confirmació és la del grup Manel, que torna a l’ARTS d’Estiu presentant el nou disc “Per la bona gent”, actuant el dia 21 d’agost.
Xevi Gómez, director del festival, ha explicat a aquesta emissora que una de les bones decisions de l’edició de l’any passat va ser l’aposta pel village, que va permetre donar un nou espai als assistents al festival complementari a la programació principal.

Precisament, des del festival s’ha anunciat que aquest proper divendres s’obrirà la convocatòria per participar com a expositor i restaurador d’aquest Village.
Segons Gómez, la desena edició del festival continuarà apostant per incloure tota mena de propostes d’espectacle, la majoria encara per confirmar, per continuar mantenint el caràcter multidisciplinari de l’esdeveniment.

Durant l’edició 2019 de l’ARTS d’Estiu es van registrar més de 80 Mil assistents. Les entrades del festival es troben a la venda des d’aquest passat dilluns a través del web www.artsdestiu.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics