URGENT

Santa Susanna tira endavant la construcció de 30 nous pisos destinats als joves

Compartiu aquesta història

El darrer Ple municipal de l’Ajuntament de Santa Susanna va donar el tret de sortida al projecte de construcció de 30 pisos destinats, principalment, a joves del municipi, i a un “preu assequible”.

Segons el consistori, l’objectiu és que els joves susannencs que es volen emancipar i no volen marxar de la localitat tinguin l’oportunitat de quedar-s’hi a viure.

Els habitatges es construiran a la urbanització de la Vall, i serà una promoció de pisos de planta baixa i tres plantes. Cada habitatge tindrà tres habitacions i un espai d’entre 70 i 85 m2.

L’Ajuntament de Santa Susanna s’encarregarà de tutelar aquesta iniciativa i de vetllar perquè el preu del lloguer sigui assumible pels joves.

Segons ha informat el consistori, després de l’aprovació pel ple per donar via lliure a la tramitació del projecte, ara els serveis tècnics municipals s’encarregaran de tirar-lo endavant.

De moment, explical l’Ajuntament, ja es disposa de l’informe favorable de l’arquitecta municipal sobre l’edificabilitat de la parcel·la proposada per a aquest projecte. En aquest sentit, també es disposa de la Memòria Tècnica i l’Estudi Econòmic de Viabilitat per a l’edifici plurifamiliar que ha d’acollir els 30 habitatges.

El consistori susannenc ha explicat que ara cal redactar els plecs de clàusules administratives i tècniques que han de regir la licitació per a la concessió de la construcció d’aquests nous pisos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics