1400 alumnes de Malgrat participen en una neteja escolar del litoral afectat pel temporal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els 6 centres educatius de Malgrat de Mar, tant públics com concertats, han organitzat aquest dimarts una jornada escolar de neteja de la platja, en la qual hi han participat uns 1.400 alumnes. Són bàsicament els alumnes de 5è i 6è de Primària, així com tots els de Secundària.

Els participants s’han dividit en 12 trams diferents de platja entre les pistes d’atletisme fins a l’avinguda dels Pins, el mateix tram que ja va ser netejat per voluntaris fa uns dies. L’Ajuntament hi ha col•laborat preparant la logística de la neteja.

Aquesta iniciativa, segons expliquen els mateixos centres escolars a les famílies, pretén que els nois i noies de Malgrat s’impliquin en aquesta tasca de neteja i que aquesta activitat els ajudi a prendre consciència de la importància de salvaguardar el nostre entorn.

De fet l’Ajuntament de Malgrat destaca que el més important de la jornada d’ahir no era la neteja, sinó la tasca i el valor educatiu de la conscienciació.
En la jornada han participat totes les escoles del municipi així com l’Institut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics