Ràdio Palafolls celebra el Dia de la Ràdio sortint al carrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La UNESCO va declarar fa 8 anys celebrar el Dia Mundial de la Ràdio el dia 13 de febrer, tot reconeixent que aquest mitjà és únic per celebrar la diversitat humana i és plataforma de discurs democràtic. Aquest organisme reconeix la ràdio com a mitjà de comunicació més usat al món.
Demà aquesta casa es suma també a la celebració del Dia de la Ràdio i ho fa fent la programació habitual, però alterant-ne els qui hi participen.

De bon matí, el De Cap a Peus continuarà oferint la millor selecció musical, però les entrevistes seran als més petits del municipi, ja que el programa viatjarà a les dues escoles de Palafolls per parlar amb els estudiants sobre l’ús que fan d’aquest mitjà, els programes que escolten o que és el que els interessa. L’En Xarxa de demà serà especialment dedicat a la ràdio entrevistant a 3 personatges de ràdio. Dos locutors que van començar la seva trajectòria a Ràdio Palafolls i que ara són a mitjans nacionals com RNE o la COPE i un últim locutor i presentador de TV que estiuejava al nostre municipi.

També els informatius seran diferents. Els butlletins horaris de tota la jornada els faran els regidors de l’Ajuntament de Palafolls que per primera vegada ja no només seran protagonistes de les notícies, si no seran els qui ens explicaran l’actualitat.
L’informatiu del migdia es farà des de l’Institut de la Font del Ferro, on els joves que han participat al concurs de lectura en Veu Alta llegiran les informacions del dia.

El Dia Mundial de la Ràdio acabarà a Palafolls donant valor al servei públic que ofereix aquesta casa. D’una banda a les 18h en un programa especial amb Ràdio Pineda, Radio Calella TV, Ona Malgrat i Ràdio Tordera en el que es parlarà del paper d’aquests mitjans locals durant el Glòria i  amb la transmissió en directe del ple de pressupostos de l’Ajuntament de Palafolls, a partir de les 19h, tant per l’FM com per vídeo a través del Facebook.
RP va néixer fa 35 anys en uns rudimentaris estudis a la Ciutadella i actualment és una emissora de proximitat, professionalitzada i de servei públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics