El treball de recerca palafollenc sobre les lesions en el patinatge torna a ser premiat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La palafollenca Mariona Salicrú és autora del treball “Anar sobre rodes. Programa de prevenció del genu valg en el doble Salchow de patinatge artístic”, un treball de recerca publicat a finals del 2018 i que li ha valgut reconeixements en diversos àmbits. La lesió en la qual se centra el treball és una de les més habituals en món del patinatge.

El projecte ja va rebre, el mes de juny passat, un premi per part de la UdG, i una setmana després resultada premiat en els guardons dels 12ns Premis Treballs de Recerca de Palafolls 2n Memorial Daniel López.

Ara Salicrú suma un nou reconeixement pel seu treball, aquest cop des de la convocatòria dels Premis de Recerca Jove per fomentar l’esperit científic del jovent.

El treball de l’estudiant palafollenca ha rebut el Premi INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya), atenent a “criteris de qualitat i temàtica adient que es recull a les bases i a la convocatòria per aquests premis”.

Mariona Salicrú, que actualment és estudiant de Fisioteràpia a la Univerditat Gimbernat de Sant Cugat, és coneixedora directe del món del patinatge, ja que fa anys que practica aquest esport al PATordera, amb el qual s’ha proclamat, entre altres, campiona de la primera edició de la Copa del Món de Xous i Precisió celebrada a Itàlia el 2018.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics