El ple de demà debatrà sobre l’adhesió a l’aliança Educació 360

Escola Mas Prats
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls celebra demà dijous la sessió ordinària del ple municipal d’aquest febrer, el tercer ple que se celebra al consistori en menys d’un mes.

L’ordre del dia compta amb un total de 8 punts, entre els quals destaca el de debat sobre l’adhesió a l’Aliança Educació 360 – Educació a temps complet. Es tracta d’un espai que l’Ajuntament considera com a primer pas per posar en marxa el projecte “Vila Educadora”, un dels punts destacats de la pàgina política de l’actual equip de govern palafollenc.

L’objectiu, segons ha explicat la regidora d’Educació Susanna Pla, és posar l’educació en consonància amb tots els àmbits socials del municipi, més enllà de l’espai escolar.

En aquest sentit, el que es vol és fomentar la formació entre totes les edats, a través de tots els agents implicats del municipi.

La intenció del govern és posar en comú l’educació i els valors ciutadans entre tot el teixit social. Ho vol fer connectant els temps educatius i els diversos espais d’aprenentatge –com poden ser l’educatiu, l’esportiu, el lleure o la família-, garantint l’equitat en els temps d’educació no lectius o, entre altres, promovent itineraris educatius d’acord amb l’entorn local.

La regidora posa com a exemple l’encesa dels llums de Nadal d’ara fa uns mesos, una activitat que va comptar amb la participació dels diferents centres escolars.

L’adhesió a l’aliança Educació 360 – Educació a temps complet serà l’últim punt a l’ordre del dia del ple de demà abans del torn de precs i preguntes. Abans, la sessió haurà debatut sobre les obres al ferm paral·lel a la N-II del sector industrial de Mas Reixach, així com qüestions econòmiques i un canvi de la normativa d’organització i funcionament de la Llar d’Infants Palafollets.

El ple inclourà també una moció sobre el Dia Internacional de la Dona Treballadora, que se celebra el 8 de març, i que s’ha inclòs amb caràcter d’urgència.

La sessió plenària començarà al punt de les 7 del vespre i serà retransmesa en directe per aquesta emissora, a través del 107.7 de la FM; per Internet, a www.radiopalafolls.cat, i a través de streaming pel Facebook Live d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics