URGENT

Els imprevistos fan allargar les obres de Roig i Jalpí

Compartiu aquesta història
Foto: RP

A finals d’aquest mes de febrer havien d’acabar els treballs de reurbanització del carrer Roig i Jalpí, però el més probable és que encara s’hagin d’allargar algunes setmanes més. Un retard provocat pels diferents entrebancs i imprevistos que s’han hagut d’afrontar durant els treballs cosa que ha dilatat la data de final d’obra.

Un d’aquests imprevistos ha estat la necessitat de substituir tota la claveguera que passava per aquest carrer que es trobava en molt mal estat per les connexions que s’havien anat fent a la xarxa i que impedien el bon funcionament de l’evacuació d’aigües. A banda, s’ha hagut de substituir també un tram de la canonada d’aigua potable.

Una altra acció no prevista i que encara no s’ha executat és la retirada d’un arbre situat al mateix carrer, que s’ha talat a petició dels propis veïns del carrer.

De fet, el consistori considera que finalment els treballs han inclòs un terç més de feina no prevista inicialment, motiu pel qual s’allargaran les obres, que van començar a principis de desembre.

El projecte de millora del carrer Roig i Jalpí preveu reasfaltar tota la via, refer les zones d’estacionament en bateria dels voltants del camp de futbol, les parades de bus i, també, tot el tram de voreres i passos de vianants.

Durant aquests 4 mesos de treballs, la circulació s’ha desplaçat als carrers propers a Can Batlle i els veïns s’han mostrat queixosos per la manca d’informació sobretot, en l’inici dels treballs i el tancament de la via.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics