El Paraules pel 20 convida demà a les escriptores Roser Amills i Maria Escalas

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La segona sessió del cicle de converses organitzat pel CLASP es programa demà divendres a la Biblioteca Enric Miralles.

Tant Roser Amills com Maria Escalas han treballat en diferents camps de l’escriptura i han rebut nombrosos premis per la seves respectives obres literàries, i han publicat les seves últimes novel·les recentment. En el cas d’Amills es titula “Asja”, i va veure la llum el 2017, i Escalas va acabar d’escriure-la fa encara no un any, al maig del 2019, i porta per títol “El bonsai”.

Roser Amills és periodista i ha publicat una vintena de llibres d’àmbits com la poesia, l’assaig o la novel·la, mentre que Maria Escalas és música de formació però es dedica professionalment a les lletres, i actualment està escrivint el que serà la seva 4a novel·la.

Lluís Hernández, membre de CLASP i organitzador del Paraules pel 20, destaca el paper de la dona en el món literari. Segons Hernández, es tracta d’una realitat poc visibilitzada.

Aquest cop, i a diferència d’altres sessions, les dues convidades sí que es coneixen entre elles; una relació que es tradueix, sobretot, a nivell literari i d’inquietuds en aquest àmbit.

La sessió d’aquest febrer del Paraules pel 20 tindrà lloc demà divendres a les 8 del vespre a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics