El ple aprova una moció per reafirmar el compromís amb la igualtat de gènere

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El ple de l’Ajuntament de Palafolls d’ahir va debatre, per la via d’urgència, una moció per remarcar la lluita per la igualtat de gènere, de suport a tots els col·lectius de dones i feministes del municipi i de rebuig a qualsevol tipus de violència envers les dones.

La moció, que es presentava de forma conjunta per part dels 3 grups amb representació al ple palafollenc, instava als àmbits municipals, socials i també l’econòmic a treballar des de la perspectiva de gènere en tots els sentits, i va rebre el suport unànime del ple.

Helena Carles, regidora de Serveis Socials, va ser l’encarregada d’exposar els punts de l’acord.

Aquests eren alguns dels punts d’aquesta moció, que va ser consensuada entre les 3 forces polítiques del ple. Des del govern es va agrair aquesta entesa, igualment com des de l’oposició, des d’on també es va reafirmar el compromís per treballar per la igualtat entre homes i dones. Dolors Agüera és portaveu del PSC.

Reflexions compartides, també, per la regidora de Palafolls en Comú, Clara Hidalga, que afegia que és una lluita durant tots els dies de l’any.

Durant el debat de la moció es va destacar també que, durant la present legislatura, hi ha un nombre més gran de dones que homes representants al ple. Des del govern palafollenc es va celebrar que no hi hagi bretxa salarial al consistori; en aquest sentit, l’alcalde Francesc Alemany va afirmar que des de l’administració pública cal donar exemple a la resta d’àmbits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics