La Guia de Turisme Escolar al Maresme inclou Marineland i l’Aeròdrom com a atractius de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat mes de gener es va presentar aquesta guia, impulsada des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, i que proposa activitats per a l’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius. Es tracta de propostes lúdiques, visites a museus i centres d’interpretació, arxius històrics, rutes escolars de natura o visites a explotacions agrícoles, entre altres àmbits.

Palafolls és un dels municipis inclosos en aquesta guia, i com a activitats presenta el parc aquàtic Marineland i l’Aeròdrom del municipi.

Segons han informat fonts del consorci a aquesta emissora, la tria de les propostes es fa de forma conjunta entre els propis impulsors de la guia i els Ajuntaments dels municipis.

La Guia de Turisme Escolar al Maresme inclou també municipis veïns com Malgrat, que proposa els seus parcs de Francesc Macià, del Castell o de Can Campassol, així com una ruta a peu per conèixer la història del municipi. També s’hi inclouen altres poblacions com Santa Susanna, amb diverses activitats lúdiques, visites a l’Espai Natural de la Masia de Can Cases o rutes pel patrimoni de la localitat.

Segons el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, l’objectiu d’aquesta guia és apropar als centres educatius totes aquelles propostes d’activitats i recursos necessaris per complementar l’activitat docent de totes les etapes educatives. La intenció, explica el consorci, és que la guia esdevingui una eina per al professorat per preparar les sortides, incentivar l’economia de proximitat i promocionar la comarca com a elements turístic i d’oci.

Guia de Turisme Escolar al Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics