Es presenten 2 ofertes per gestionar el bar del Casal d’Avis del Centre de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa unes setmanes que l’anterior adjudicatari del bar del casal d’avis del centre va renunciar a continuar el servei, i el consistori ara està immers en el procés d’adjudicació a un nou responsable que porti el bar-cafeteria d’aquest equipament.

El passat 14 de febrer acabava el termini de presentació d’ofertes, en què finalment s’han presentat 2 candidatures a gestionar el servei de bar pels propers 2 anys, prorrogables dos anys més.

Tot just ara s’estan obrint els sobres de les ofertes presentades i puntuant  les propostes fetes pels candidats. Qui tingui més punts serà el nou adjudicatari del bar del Casal d’avis de Centre.

En l’últim ple de l’Ajuntament de Palafolls, aquest passat dijous, l’oposició va criticar l’estat de neteja que, asseguren, tenen les instal·lacions, i va demanar un reforç en aquest sentit a l’espera de la nova adjudiació.

A la demanda hi va respondre la regidora Sònia González, que va explicar que, mentre no s’adjudica l’espai, de la qüestió se n’encarreguen l’empresa de neteja del consistori i algunes membres de la junta.

Les explicacions van provocar una petita picabaralla entre l’alcalde, Francesc Alemany i Dolors Agüera, portaveu del PSC, a l’oposició.

Des del PSC es va criticar el fet que les dones de la junta del Casal netegessin l’espai, vinculant-ho amb la recent aprovació de la moció pel Dia Internacional de la Dona Treballadora durant el mateix ple.

Les condicions de l’Ajuntament per l’adjudicació obliguen a l’establiment d’obrir el bar, almenys, de dimarts a diumenge de 9 del matí a 8 del vespre, excepte a l’estiu, que l’horari s’ampliarà a les 10 de la nit.

Segons les bases del concurs de licitació els adjudicataris hauran de pagar un cànon d’explotació de 9500€ a l’any, tot i que l’oferta econòmica es pot millorar.

Es preveu que en breu es conegui quin dels dos projectes presentats s’adjudicarà el servei i que, un cop presentada tota la documentació es pugui formalitzar el contracte i reobrir el bar el més aviat possible.

El bar del Casal d’avis del centre, que també explota la terrassa que dóna a la gespa, ha passat per diferents adjudicataris en els últims temps. L’altre casal d’avis, el del barri de Sant Lluís, també va tenir problemes i el bar va tancar fa temps. Actualment el propi casal està tancat a l’espera que es renovi la junta i torni a arrencar l’activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics