Alemany: “Farem tot el possible” perquè no desfilin els legionaris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va ser anit el primer convidat d’aquesta temporada de l’Assumptes Interns de Ràdio Palafolls. Durant trenta minuts el Batlle va repassar l’actualitat política del nostre municipi.

Sobre la possible participació dels exlegionaris a la processó de Setmana Santa a Palafolls, l’alcalde ha assegurat que en breu mantindrà una reunió amb l’entitat organitzadora per parlar-ne. Tot i això, Alemany assegura que farà “tot el possible” per evitar la presència i desfilada dels exmilitars pels carrers de Sant Lluís. Tot i ser partidari de la realització de la processó no entén la presència d’un grup amb una forta càrrega militarista i d’extremadreta.

L’alcalde, d’altra banda, acusa de mala gestió a l’Agència Catalana de l’Aigua  arran de l’episodi del temporal de gener. Creu que el Gloria ha evidenciat que  aquesta administració té molt marge de millora en la gestió dels cursos fluvials com La Tordera. En aquest sentit l’alcalde ha anunciat una reunió amb la Subdelegació del Govern Espanyol a Barcelona per tractar sobre els peròs i contres de declarar Palafolls zona catastròfica després dels aiguats de fa un mes.

El batlle va parlar  del recentment aprovat pressupost municipal. Assegura que assenta les bases del projecte de mandat del nou govern municipal.

Alemany explica que aquest pressupost només destina 13.000 € a la participació com a primer pas per incorporar l’any vinent un pressupost participatiu que inclogui actuacions proposades per la ciutadania.

Segons el batlle el nou govern busca ser sensible socialment, actiu territorialment i que posi en valor el municipi també com a font de riquesa.

Sobre la recollida i gestió dels residus, Alemany assegura que els problemes s’estan arreglant amb pedaços, tot recordant que el sistema actual no és el que el nou govern considera més adequat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics