La Generalitat declara l’emergència de l’obra per refer el pont de la carretera entre Malgrat i Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal i com us va avançar RP la setmana passada, el Govern català ha aprovat aquest dimarts les obres que han de servir per reconstruir el pont que connecta per carretera aquests dos municipis veïns i que va esfondrar-se pel desbordament de la Tordera el passat 22 de gener.

Segons ha informat el Departament de Territori i Sostenibilitat, els treballs de reconstrucció de l’estructura tindran un termini d’execució de 10 mesos –igualment com les previsions de reconstrucció del pont ferroviari-, així com un cost de 5,3 Milions d’euros. El Govern ha confirmat que ja s’han iniciat les tasques prèvies.

La Generalitat afirma que, per a reconstruir el pont i poder restablir la circulació amb la major brevetat possible, s’ha declarat l’emergència d’aquesta obra. Tal i com va avançar aquesta emissora, el nou pont tindrà una longitud de prop de 220 metres i una amplada de 13 metres.

El pont esfondrat uneix les carreteres BV-6001 i la GIP-6831, que són titularitat de les respectives diputacions de Barcelona i Girona, i es calcula que per aquest àmbit hi circulen una mitjana de més de 8.000 vehicles diaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics