Malgrat tanca l’exercici 2019 amb un superàvit de 3.3 milions d’euros

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat de Mar, per l’exercici de 2019, la regla de despesa estava fixada en un 2,7% i s’ha tancat amb un 2,43, i pel que fa a l’endeutament, aquest s’ha reduït en un 42%, amb un percentatge del 3,22% i un nivell de deute viu de 500.534,36 euros. El romanent de tresoreria ha estat de més de 7 Milions 100 Mil euros.

Segons ha explicat la regidora de Serveis Econòmics, Isabel Ortiz, l’exercici s’ha tancat amb aquestes xifres gràcies a les plusvàlues que l’Ajuntament ha ingressat de l’Impost sobre l’Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana que han pagat les empreses Boehringer Ingelheim España i Henkel Iberica, i que sumen 3.784.537,28 milions d’euros.

Sense aquestes dues plusvàlues que ha tingut l’Ajuntament, afegeix Ortiz, no s’hagués pogut tancar en positiu ni el consistori tindria recursos per fer inversions sostenibles a nivell financer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics