Detingut un palafollenc per revendre un patinet elèctric robat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Palafolls de 47 anys per intentar vendre per peces un patinet elèctric valorat en 1.000 euros, que havia estat robat.

Segons expliquen fonts policials, el robatori del patinet va tenir lloc el passat gener a un pàrquing comunitari i la seva propietària el va localitzar a una pàgina de compravenda de les xarxes socials.

La víctima va contactar amb el venedor interessant-se per comprar el patinet  i després de concretar data i hora per realitzar la transacció en va informar els Mossos.

Una patrulla amb agents de paisà va acompanyar la dona a la cita. En el moment que el venedor entregava les peces a la denunciant els agents van irrompre en l’escena i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de receptació.

El 22 de febrer el detingut, amb diversos antecedents policials previs per delictes contra el patrimoni principalment, va passar a disposició del jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics