Blanes creu que el Govern no ha donat solucions després de la visita del conseller Calvet

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Ahir divendres, el conseller de Territori i Sostenibilitat va fer una visita institucional a la zona de la Baixa Tordera, i va passar pel municipi veí de Blanes.

L’alcalde de la ciutat, Àngel Canosa, ha agraït la visita del conseller Calvet i s’ha mostrat satisfet, d’una banda, perquè s’ha pogut completar la informació inicial que s’havia fet arribar al consistori blanenc. Canosa també ha valorat positivament el gran desplegament de tècnics i responsables de departaments.

D’altra banda, però, l’alcalde de Blanes considera que no s’han complert les expectatives generades per la visita, fet que lamenta. En aquest sentit, ha dit que “agraeix que el conseller hagi vingut a Blanes, acompanyat de tota la gent del seu departament per explicar com avancen les reparacions i les novetats al respecte”, però considera que s’han adquirit “molt pocs compromisos”.

Respecte els 10 mesos que es calcula que faran falta per acabar les reconstruccions dels ponts de la via del tren i de la carretera, Canosa diu que li sembla “que no comencin a comptar mai”, preguntant-se si ho faran “quan acabi la demolició o quan comencin les obres”.

Sobre la petició feta per l’Ajuntament de Blanes de fer gratuït el peatge de la C-32 a Santa Susanna, el conseller Calvet ha descartat aquesta possibilitat. Amb tot, Canosa diu que la Generalitat coneix quin seria el cost d’aixecar la barrera i “ara, el què no vol fer, és pagar perquè els blanencs millorin la mobilitat afectada per la manca de sortida ni per trànsit rodat ni tampoc per tren”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics