L’Outlet Malgrat d’enguany es farà en un local comercial del carrer de Mar

Foto: Ajuntament de Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot a punt al municipi veí de Malgrat de Mar per una nova edició d’hivern de la fira Outlet Malgrat, que tindrà lloc el proper divendres 6 de març.

Es tracta d’una fira d’articles rebaixats, organitzada conjuntament des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, i es presenta com una oportunitat per donar a conèixer els comerços locals, que treuen els seus estocs al carrer abans de tenir els productes de nova temporada.

N’ha parlat, en una entrevista a Ona Maresme, el president de l’Associació de Comerciants de Malgrat, Francesc Cano.

La fira Outlet Malgrat es farà enguany en un local comercial situat al carrer de Mar número 33, davant la cantonada amb el carrer de Ramon Turró, i començarà a les 3 de la tarda, allargant-se fins les 9 del vespre

A l’edició d’enguany hi participaran un total de 16 comerços locals, i com a novetat inclourà una desfilada d’outlet a partir de les 6 de la tarda, seguida d’una desfilada d’avanç de la moda de temporada de primavera.

L’Outlet Malgrat se celebra dues vegades a l’any, una a l’hivern i una altra a l’estiu, amb l’objectiu d’agrupar sota un mateix lloc les ofertes dels comerços del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics