Bona jornada pels principals equips del bàsquet palafollenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat cap de setmana ha estat fructífer pels principals equips del CB Palafolls. El Sènior s’enfrontava diumenge al migdia al Sant Julià de Ramis al Palauet, demostrant domini en tot el partit i acabant imposant-se de 31 punts, 63 a 32.

Després d’aquesta victòria l’equip gironí segueix per davant dels palafollencs però ara amb una diferència de només un punt.

Jornada positiva també per l’equip del Sots-25, que rebia al Quart dissabte al vespre. Els palafollencs van aconseguir guanyar de 13 punts -70 a 57- als gironins. Una victòria que, segons epxlica el membre del conjunt David Osambela, feia falta a l’equip després de l’última derrota.

La jornada va deixar també una victòria pel Sots-21, però en aquest cas per un partit que no es va acabar disputant. El rival, el CB La Vall d’En Bas, no es va presentar a l’enfrontament, que s’havia de disputar al Palauet dissabte a la tarda.

Qui també va signar una victòria aquesta darrera jornada va ser l’equip del Júnior, que jugava a la pista del Boet Mataró diumenge a la tarda. Els palafollencs van aconseguir imposar-se de per 75 a 80, un resultat que els deixa en quarta posició de la classificació.

L’entrenador, Pere Dotras, explicava que el partit es va complicar especialment a partir del 3r quart, fent-se més intens, però acabant amb victòria final de 5 punts per l’equip palafollenc.

La jornada va tenir, com a nota negativa, la derrota del Cadet a la pista de la UE Mataró per 79 a 64, així com la caiguda del Mini B a casa contra el Vilobí per 50 a 76. El Mini A, per la seva banda, va aconseguir imposar-se 19 a 69 a la pista del CB L’Ametlla.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics