Carla Gascón guanya l’or en els 60m i el bronze en els 200m llisos del Campionat de Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’atleta palafollenca que milita a la secció d’atletisme del FC Barcelona s’ha proclamat aquest diumenge campiona de Catalunya sub 18 dels 60m llisos femenins després d’imposar-se a la final disputada a Sabadell aquest passat diumenge.

Gascón ja va fer el millor temps de les 3 semifinals i es va imposar a la final amb un temps de 7.69, deu centèsimes més ràpida que la segona classificada, la malgratenca Meritxell Hernández.

Gascón ja s’havia proclamat campiona catalana dels 60m llisos en categories inferiors anys anteriors com el 2017 o el 2018 i ara assoleix l’or en la categoria sub18.

Després de dinar, i amb la medalla d’or dels 60m a la butxaca, Gascón va prendre part a les semifinals dels 200 metres llisos femenins, classificant-se per la final que es va disputar a les 6 de la tarda. La palafollenca va acabar 2a de la seva final, però tercera en el còmput general de les dues finals femenines, pel que va aconseguir la medalla de bronze en aquesta categoria després de fer un temps de 25,37, 25 centèsimes més que la guanyadora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics