URGENT

“Preocupats” s’estrena a la graella de Ràdio Palafolls

Compartiu aquesta història

El programa s’estrena aquest vespre amb l’objectiu de posar el futur dels joves en el punt de mira. “Preocupats” està presentat per Enric Pou, Álvaro Arador i Oriol Garcia, i vol posar en comú els dubtes dels joves que acaben la seva etapa escolar obligatòria i han d’encarar el seu futur immediat.

En aquest sentit, el programa busca joves que ja hagin començat la seva nova etapa, ja sigui estudiant una carrera, un cicle formatiu o treballant en un ofici, entre altres realitats, perquè puguin aconsellar i explicar la seva experiència a altres joves que tenen dubtes sobre la seva decisió.

El programa s’emetrà cada dimarts a dos quarts de 9 del vespre, just després de l’Assumptes Interns, i es reemetrà al punt de dos quarts d’11 de la nit i l’endemà dimecres a dos quarts de 3 la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics