URGENT

Retirar i netejar l’abocament de Ciutat Jardí podria costar uns 2000€

Compartiu aquesta història

Fa uns dies va aparèixer, al costat d’una de les illes de contenidors instal·lades al carrer llorers de Palafolls, un abocament de gran quantitat de residus.

Abocament del carrer Llorers. RP

Hi ha un dipòsit d’un miler de litres, molts quilos de sorra amb abonament, restes de jardineria, gran quantitat de bosses del que sembla podria haver estat una plantació de marihuana i que es barregen amb sofàs i matalassos. Tot plegat va aparèixer de cop  en aquesta transitada zona de la urbanització de Ciutat Jardí sense cap dels veïns s’adonés de qui dipositava aquesta gran quantitat de deixalles.

Ara el consistori ha de fer front a la retirada d’aquestes andròmines i residus i del seu corresponent tractament. Una operació que podria suposar un cost de més de 2.000€ a les arques municipals.

Al tractar-se de gran quantitat de residus, l’empresa de recollida d’escombraries no se’n pot fer càrrec i cal contractar un servei especial de recollida i neteja de l’espai.

L’Ajuntament de Palafolls assegura que s’està preparant la retirada d’aquestes deixalles i calculen que es pugui fer en qüestió d’hores.

L’incivisme continua sent un dels principals problemes en la gestió de les escombraries al nostre municipi. Justament aquesta urbanització és on s’ha detectat més abocaments il·legals de residus. El fet que es trobi aïllada fa que sigui més senzill per aquells que volen desfer-se de tota classe de deixalles. A Ciutat Jardí està previst que s’instal·lin 3 càmeres de seguretat per evitar aquests abocaments. També n’hi haurà a d’altres urbanitzacions com Mas Reixach o Mas Carbó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics