URGENT

L’atur registra un lleuger descens a Palafolls

Compartiu aquesta història

Les xifres de la desocupació al nostre municipi s’han mantingut pràcticament invariables aquest passat mes de febrer.

Segons les dades de l’Observatori de Treball de la Generalitat, a Palafolls hi ha ara dues persones menys en situació d’atur respecte fa un mes enrere, situant la xifra total en els 612 habitants desocupats.

Amb aquest registre es trenca la tendència creixent de l’atur dels últims 5 mesos, en què la desocupació a Palafolls havia anat en augment, arribant al pic de 614 veïns en situació d’atur, la xifra més alta des del gener del 2018.

Tot i així, el poc moviment de les xifres de l’atur s’ha registrat també en municipis veïns com Malgrat de Mar, on la desocupació ha augmentat en 4 persones –amb un total de 1.182 persones en situació d’atur- o Tordera, on l’atur ha disminuït en 9 persones, mostrant una xifra pràcticament igual que Malgrat, amb 1.184 veïns en recerca de feina.

A Pineda l’atur ha registrat un increment de 7 persones, situant el total en les 2.234 persones situació de desocupació aquest mes de febrer, i a Santa Susanna l’atur ha baixat en 3 persones, amb un total de 196 habitants sense feina.

En el cas de Blanes, l’augment de l’atur aquest febrer ha estat més significatiu. Al municipi hi ha ara 67 persones més en recerca de feina, amb un total d’atur que se situa als 2.864 habitants.

A nivell comarcal, l’atur ha registrat al Maresme una pujada de 324 persones, superant de nou la barrera dels 25 Mil aturats. En total hi ha ara 25.174 maresmencs i maresmenques en situació de desocupació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics