URGENT

Ràdio Palafolls i 4 emissores més de l’Alt Maresme, guardonades per la cobertura informativa del temporal Gloria

Compartiu aquesta història

La 20a edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya han atorgat la Menció de Qualitat, en la categoria de Millor programa de Ràdio Local, al programa ‘Especial Temporal Glòria’, fet conjuntament per les emissores de Ràdio Pineda, Ràdio Tordera, Ona Malgrat, Ràdio Calella TV i Ràdio Palafolls.

El programa va servir per repassar i fer balanç de la cobertura periodística de la borrasca Gloria del passat mes de gener, que va afectar especialment la zona de l’Alt Maresme i que va comportar un ampli seguiment informatiu per part d’aquestes emissores.

Al programa hi van participar Albert Sabaté (director de Ràdio Tordera), Marc Ferri (director de Ràdio Palafolls), Emili Pacheco (periodista de Ràdio Malgrat), Jordi Terme (tècnic de Ràdio Calella TV), Pep Basart (periodista de Ràdio Pineda) i Maria-Josep Hernàndez, (periodista i directora de Ràdio Pineda). Durant l’especial es van poder escoltar diferents testimonis dels dies del temporal i la vivència dels periodistes que en van informar, posant en valor el paper de les emissores municipals en la informació directe i de proximitat amb la ciutadania.

L’Especial Temporal Glòria es va enregistrar als estudis de Ràdio Pineda i el van emetre les cinc emissores amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio el passat 13 de febrer de 2020. Aquest migdia s’han fet públics els guardons en roda de premsa al Col·legi de Periodistes.

Els Premis Ràdio Associació han distingit també al programa Via Lliure de RAC1 com a millor programa de ràdio i la Marató de TV3 s’ha endut el Guardó 1924 d’àmbit audiovisual. Els premis també han reconegut la tasca de periodistes com Anna Punsí (SER Catalunya), Maria Núria Revetlle (Catalunya Ràdio) i Benet Iñigo (RAC1). Com a millor programa de ràdio local s’ha guardonat al programa “Un dia més”, de Lledia Ràdio.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics