Envien a presó 3 homes detinguts a Lloret que transportaven 75 quilos de cabdells marihuana

Foto: Mossos d'Esquadra
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat 29 de febrer a Lloret tres homes d’entre 23 i 37 anys, veïns del municipi, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Segons ha informat el cos policial, els Mossos van aturar, durant un control de pas a la carretera C-63, una furgoneta amb tres ocupants. Els Mossos van registrar el vehicle i hi van localitzar fins a 23 caixes de cartró precintades que contenien bosses plenes de cabdells de marihuana envasats al buit, amb un pes total de 75 quilos.

Segons estimacions fetes per l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, la droga interceptada estaria valorada en més de 112 Mil euros.

Durant el registre, els agents dels Mossos van trobar també 700 euros en efectiu i les claus d’una furgoneta que es trobava estacionada al costat del control policial. en aquest segon vehicle, que també va ser registrat, s’hi van trobar 326 caixes d’oli “de dubtosa procedència”, i la policia investiga ara si podria haver estat robat.

D’entre els detinguts, un d’ells compta amb antecedents, i tots 3 van passar a disposició judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va decretar-ne l’ingrés a presó.

Paral·lelament a aquest cas, la Guardia Civil ha informat també del descobriment d’una vivenda de tres plantes a la mateixa localitat de Lloret de Mar que es destinava, en cadascun dels pisos, en diversos processos per la producció de droga, com és el cultiu del cànnabis, el procesament per la transformació a haixix i la seva venda i distribució. Aquesta troballa es va fer en el marc de l’anomenada Operació CRÓTALO, que va dur-se a terme en diversos punts de l’Estat i que va acabar amb la detenció de 30 persones i el desentramat d’una organització criminal dedicada al tràfic d’estupefaents a nivell internacional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics