URGENT

La Volta Ciclista a Catalunya tallarà la carretera de Blanes durant una hora

Compartiu aquesta història

El proper dilluns 23 de març, d’aquí a dues setmanes, Calella acollirà l’etapa inaugural de la Volta Ciclista a Catalunya. Una primera etapa que començarà i acabarà en aquesta ciutat maresmenca i que, després d’uns anys sense passar pel nostre municipi, enguany tornarà a travessar Palafolls. En concret, els ciclistes deixaran la N-II per agafar la carretera B-682 d’accés a la Costa Brava, ja que l’etapa seguirà per Blanes, Lloret i Tossa. Això obligarà a tallar la carretera durant pràcticament una hora.

Segons es preveu, la carretera quedarà tallada pels volts del migdia i no es reobrirà fins entorn la 1 del migdia, afectant de ple l’hora de sortida dels escolars i tallant l’única via que comunica el nostre poble amb Blanes. De fet el municipi quedarà aïllat durant aquesta estona, ja que la sortida cap al polígon d’en Puigverd continua tancada per obres.

El fet que l’etapa comenci a Calella, però, farà que el pas dels ciclistes encara sigui compacta i que, per tant la policia pugui donar pas regulat als vehicles que creuin cap a Sant Lluís fins l’arribada dels esportistes i que, a més, els ciclistes passin ràpidament pel nostre municipi.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra tallaran la vintena d’accessos que hi ha a la B682 al nostre municipi, entre camins i vies asfaltades.

El fet que el tall es produeixi en hora punta de sortida d’escolars i que talli l’única carretera que comunica el nostre municipi amb d’altres localitats o el propi barri Sant Lluís preocupa al consistori i a la Policia Local que ja estudien com pal·liar aquesta circumstància. De moment es vol informar puntualment a totes les famílies d’aquesta incidència viària prevista pel proper dia 23.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics