URGENT

L’Associació de veïns de Sant Lluís reneix amb la voluntat de revitalitzar i solucionar els problemes del barri

Compartiu aquesta història
Foto: RP

Aquest divendres es va fer al Forroll la presentació de la nova Associació de veïns de Sant Lluís que torna a funcionar dos anys després que es desfés per manca de relleu.

A la primera trobada es van presentar els membres de la nova associació i es van dibuixar quines són les principals línies d’actuació que es preveuen a partir d’ara.

L’objectiu principal és revitalitzar un barri que, amb més d’un miler d’habitatges, ha anat perdent el múscul veïnal convertint-se en un barri dormitori.

En aquest sentit, la nova presidenta de l’Associació, Cèlia de la Cueva, explica que es vol tornar a crear vida cultural i econòmica al barri recuperant festes com el carnaval o les festes patronals del juny.

Tot i això, l’Associació no vol ser només una entitat festiva i també es marca l’objectiu de vehicular les queixes i les propostes de millora amb l’Ajuntament.

En aquest sentit, De la Cueva explica que el barri té sobre la taula un greu problema d’estacionament. Durant el dia, quan molts veïns treballen fora del barri, no hi ha problemes, però a partir de les 9 del vespre el problema és evident i els cotxes ocupen solars i descampats no habilitats per l’estacionament . Un altre de les problemàtiques que apunta la presidenta és la brutícia dels espais públics, com el parc proper a la Figuerassa entre d’altres.

L’Associació té previst tornar a fer una nova reunió properament per començar a donar d’alta als socis que vulguin ajudar a reprendre l’activitat de l’entitat. Ja divendres es va informar que la quota de soci serà de 10€. La data i l’hora de la trobada serà anunciada amb cartells i una bustiada a tot el barri i es preveu a mitjans de mes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics